Vedic Art -peruskurssi, 1. osio Vantaa

Aika: La-su 15.-16.10.2011 klo 10.00-16.00
Paikka: Vantaan seudun steinerkoulu, Satakielentie 5, 01450 Vantaa
Kurssin opettaja: Merja Neuvonen

art therapyHaluaisitko löytää itsestäsi luovuuden, joka on meissä jokaisessa? Oletko kenties etsinyt keinoa, millä saada tuo luovuus esille? Ruotsalaisen kuvataiteilija Curt Källmanin kehittämä Vedic Art -menetelmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä herättämään oma sisäinen luovuuden lähteesi. Kurssilla piirretään ja maalataan, tullessasi sinulla ei tarvitse kuitenkaan olla aiempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä. Tällä kurssilla voit löytää itsestäsi suuren tai pienen taiteilijan – ja mikä tärkeää, tehdä matkan sisimpääsi.

Vedic Artin 17 prinsiippiä opetetaan kolmen viikonlopun aikana. Viikonloppukurssien välillä on hyvä olla taukoa, jotta on aikaa sisäistää asia.

Prinsiipit käydään läpi seuraavassa järjestyksessä:

1. viikonloppu la - su, prinsiipit 1 - 8
2. viikonloppu la - su, prinsiipit 9 - 14
3. viikonloppu la - su, prinsiipit 15 - 17

Vedic Art –menetelmässä jokainen itse päättää millaisilla välineillä hän haluaa työskennellä. Voit ottaa mukaasi seuraavia piirustustarvikkeita:
Edellä mainitut tarvikkeet ovat ohjeellisia. Alkuun pääsee jo pienellä varustuksella, eikä aluksi kannata tehdä suuria investointeja tarvikkeisiin. Kuitenkin suttupaperia, maalauspaperia, lyijykyniä, värikyniä ja muita värejä on hyvä olla mukana jo ensimmäisenä kurssipäivänä.

Viikonloppukurssin hinta on 100 €. Hinta sisältää opetuksen ja vuokran. Jokainen tuo itse omat piirustus-/maalaustarvikkeet mukanaan.
Jos olet jo käynyt Vedic Art -peruskurssin, olet tervetullut maalaamaan hintaan 10 €/pv.

Taiteen tekeminen kuluttaa energiavarastoja ja on tärkeää syödä ja juoda riittävästi kurssin aikana. Ota mukaan omat eväät. Ruoka-annoksia voi lämmittää koululla.

Lisätietoja Vedic Artista.

Ilmoittautumiset Merjalle.

Tervetuloa!