Vedic Art -peruskurssi, 1. osio Vantaa

Aika: La-su 2-3.10.2010 klo 10.00-16.00 HUOM: KURSSI SIIRTYNYT UUTEEN AJANKOHTAAN!
Paikka: Vantaan seudun steinerkoulu, Satakielentie 5, 01450 Vantaa
Kurssin vetäjä: Merja Neuvonen

FanttiefektiOletko ajatellut kokeilla jotain uutta ja luovaa? Tule tutustumaan Vedic Art -menetelmään, pääset piirtämään ja maalaamaan ja herättämään oman sisäisen luovuuden lähteesi. Et tarvitse aiempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä. Tällä kurssilla voit löytää itsestäsi suuren tai pienen taiteilijan – ja mikä tärkeää, tehdä matkan sisimpääsi.

Vedic Artin 17 prinsiippiä opetetaan kolmen viikonlopun aikana. Viikonloppukurssien välillä on hyvä olla taukoa, jotta on aikaa sisäistää asia.

Prinsiipit käydään läpi seuraavassa järjestyksessä:

1. viikonloppu la - su, prinsiipit 1 - 8
2. viikonloppu la - su, prinsiipit 9 - 14
3. viikonloppu la - su, prinsiipit 15 - 17

Vedic Art –menetelmässä jokainen itse päättää millaisilla välineillä hän haluaa työskennellä. Voit ottaa mukaasi seuraavia piirustustarvikkeita:
Edellä mainitut tarvikkeet ovat ohjeellisia. Alkuun pääsee jo pienellä varustuksella, eikä aluksi kannata tehdä suuria investointeja tarvikkeisiin. Kuitenkin suttupaperia, maalauspaperia, lyijykyniä, värikyniä ja muita värejä on hyvä olla mukana jo ensimmäisenä kurssipäivänä.

Kurssin hinta on 90 €/vkl. Hinta sisältää opetuksen ja vuokran. Jokainen tuo itse omat piirustus-/maalaustarvikkeet mukanaan.
Jos olet jo käynyt Vedic Art -peruskurssin, olet tervetullut maalaamaan hintaan 10 €/pv.

Taiteen tekeminen kuluttaa energiavarastoja ja on tärkeää syödä ja juoda riittävästi kurssin aikana. Voit ottaa mukaan omia eväitä. Ruoka-annoksia voi lämmittää koululla.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, saat minuun yhteyden sähköpostilla tai puhelimella (parhaiten iltaisin klo 17.00 jälkeen).
Ilmoittautumiset Merjalle 23.9.2010 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Muut kurssit löytyvät Kurssikalenteristamme.