Header image  
Vedic Art -kurssi  
 

Vedic Art -jatkokurssi
Helsinki
Aika: Su 29.3.09 klo 10.00 – 16.00
Paikka: Pitäjänmäen vanha juna-asema, Pitäjänmäentie 40, 00370 Helsinki
Ohjaaja: Merja Neuvonen

Suoritettuasi Vedic Art –peruskurssin ja sen 17 prinsiippiä, sinulla on mahdollisuus syventää tietojasi Vedic Art -jatkokurssilla, jolla opetellaan mm. kolme tapaa aloittaa luominen. Samalla voit kokea ryhmässä maalaamisen voiman.

Tuo mukanasi ne välineet, joilla haluat työskennellä (papereita, kankaita, värejä, pintamateriaalia jne.) Muista tuoda myös lyijykynä sekä suttupaperia. Mikäli haluat, voit jatkaa aiemmilla kerroilla tekemiäsi töitä tai luoda kokonaan uusia.

Kurssin hinta on 50 €/pv sisältäen opetuksen, vuokran sekä kahvin/teen.

Taiteen tekeminen kuluttaa energiavarastoja ja on tärkeää syödä ja juoda riittävästi kurssin aikana. Voit ottaa mukaan omia eväitä. Lähistöltä löytyy pizzeria, josta saa ostaa myös salaatteja.

Ilmoittautumiset Merjalle 27.3.09 mennessä sähköpostilla tai puhelimella numeroon 040-7734241. Merjan saa arkisin parhaiten kiinni puhelimella klo 17.00 jälkeen.

Tervetuloa syventämään Vedic Art –menetelmää ja kokeilemaan mitä uusia mahdollisuuksia nuo kolme tapaa aloittaa luominen eli kosmisten pisteiden käyttö tuo tullessaan maalauksiisi!

Ilmoittautumista ja lisätietoja varten yhteystiedot.

Merjan muut kurssit löytyvät Kurssikalenteristamme.

   

Lentoon